Γαϊδούρια με...πάνες

Απαγορεύεται από εδώ και μπρος να κυκλοφορούν χωρίς...πάνες τα γαϊδούρια στους δρόμους συγκεκριμένων περιοχών της νοτιοδυτικής Αιγύπτου.

Σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο, Μοχάμεντ Χαρούντ, το μέτρο αποσκοπεί στη "διατήρηση της αισθητικής και της πολιτιστικής εικόνας των περιοχών, που αυτή την περίοδο γνωρίζουν μια άνευ προηγουμένου τουριστική άνθηση".

"Οι πάνες διατίθενται στις αγορές σε χαμηλές τιμές", δήλωσε ο Χαρούν στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων MENA.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι ιδιοκτήτες των γαϊδουριών, που θα παραβιάζουν το νέο αυτό μέτρο, θα τιμωρούνται.

(πηγή: www.skai.gr, 31/12/2009)

Γαϊδούρια με πάνες θα κυκλοφορούν εφεξής σε ορισμένες περιοχές της νοτιοδυτικής Αιγύπτου για λόγους αισθητικής και καθαριότητας

Απαγορεύεται να κυκλοφορούν χωρίς... πάνες τα γαϊδούρια στους δρόμους συγκεκριμένων περιοχών της νοτιοδυτικής Αιγύπτου, σύμφωνα με αξιωματούχο των περιοχών αυτών. Οπως δήλωσε ο Μοχάμεντ Χαρούντ, το μέτρο αποσκοπεί στη διατήρηση της αισθητικής και της πολιτιστικής εικόνας των περιοχών, που αυτή την περίοδο γνωρίζουν μια άνευ προηγουμένου τουριστική άνθηση.

Οι πάνες διατίθενται στις αγορές σε χαμηλές τιμές, δήλωσε ο Χαρούν χθες στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων MENA. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι ιδιοκτήτες των γαϊδουριών, που θα παραβιάζουν το νέο αυτό μέτρο, θα τιμωρούνται. Τα γαϊδούρια είναι απαραίτητα για τις μετακινήσεις πολλών αιγυπτίων καθώς μπορούν να μεταφέρουν το 20 με 30% του σωματικού τους βάρους και χρησιμοποιούνται και στη γεωργία.

(πηγή: www.flash.gr, 31/12/2009)

Δεν υπάρχουν σχόλια: